A roof as a stage to tell stories about music

The Infantry

ROOFTOP SESSION #6: The Infantry: “The Search For Dopamine is een zoektocht naar geluk waar iedereen in zijn leven aan deelneemt”

In deze zesde Rooftop Session maak je kennis met het muzikaal talent uit mijn regio: The Infantry. Een band bestaande uit vijf jonge gasten die alle genres willen aftoetsen. “Je kan ons vergelijken met The Red Hot Chili Peppers en een beetje Arctic Monkeys.” Ieder bandlid heeft zijn eigen muziekvoorkeur en zo brengen ze een mix van verschillende genres.

Binnenkort presenteert The Infantry haar debuutalbum The Search For Dopamine.

PS: In het interview klinken mijn stem en sommige klanken soms wat vreemd. Doordat mijn keel nog niet helemaal hersteld was van een ingreep kreeg ik enkele woorden moeilijk uitgesproken. Ik wilde je toch een nieuwe Rooftop Session voorschotelen dus schoof ik mijn perfectionisme aan de kant, et voilà: hier is ie!

 

Voortaan doen we bij de Rooftop Sessions ook een ROOF OUT. Hierbij doet de band van die week een shout out naar een andere Belgische band die volgens hen ook de spotlight verdient. The Infantry doet een ROOF OUT naar…

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2017 ROOF

Thema door Anders Norén